Tandklinik NV

Frederikssundsvej 80 B, 5., 2400 Kbh. NV.
Tlf. 3810 3940.

Din tandklinik i København NV

Hos Tandklinik NV i København hilser tandplejer Karen Østergaard og tandlæge Peter Østergaard dig varmt velkommen.

Karen og Peter yder en tryg og professionel behandling med med fokus på hvem du er, som sidder i stolen.

Din tandlæge i København NV

Peter har været i praksis som tandlæge i over 30 år og har arbejdet meget alsidigt. Han har bl.a. arbejdet seks år i Grønland, hvor han mødte Karen, og i syv år har han været tandlæge på Københavns psykiatriske afdelinger, hvor han har opbygget sin særlig erfaring med mennesker med tandlægeskræk.

Desuden har Peter været frivillig leder for De Hjemløses Tandklinik, Bisserne på Mændenes Hjem og Kofoeds Skole fra 2002 til 2020. Nu er han deltids ansat i den kommunale socialtandpleje på Kofoeds Skole. Iøvrigt er Peter aktiv i Tandlægeforeningen

Din tandplejer i København NV

Karen har over 30 års erfaring indenfor tandpleje og har arbejdet som tandplejer i over 15 år, heraf otte år på Østerbro i København.

Karen har all-round menneskelig og faglig erfaring indenfor tandpleje, og er særlig erfaren i paradontose-behandlinger. I øvrigt taler Karen også flydende grønlandsk.

Din klinikmanager i København NV

Klinikmanager Lama Khallil har over 20 års erfaring som klinikassistent. Hun klarer desuden dagligdagens administrative opgaver og kan på flydende arabisk fungere som tolk for dig, hvis du er mest tryg på arabisk.